- Företag
- Produkter
- Forskning
- Möjligheter
- Möten & event
- GO Magazine
- Kontakta oss
Distributörslogin
ALOE![]() |
INCI: juice från bladen på aloe barbadensis / URSPRUNG: aloe Aloe vera, som är full av polysackarider, antrakinoner, glykolproteiner och äggviteämnen, har använts i tusentals år och har väldokumenterad effekt som en kraftfull mjukgörare och lugnande effekt på huden. Förutom dessa hudvårdande egenskaper är aloe vera en mycket effektiv bärare och förbättrar upptagningsförmågan av andra ingredienser. |
ARGININ![]() |
INCI: arginin / URSPRUNG: majs, sockerrör Arginin är en viktig aminosyra som främjar huden genom att stimulera kollagen-produktionen som ger en klarare färg och bättre hudkvalitet. |
AVOKADOOLJA![]() |
INCI: persea gratissima oil / URSPRUNG: avokado Avokadon är lovordad för sin förmåga att stabilisera och lena uttorkad hud, den innehåller rikligt med vitaminerna A, B, D och E och proteiner, lecitin, fettsyror, aminosyror och steroler. Avokadoolja rekommenderas för olika hudåkommor och främjar hudens naturliga nybildningsprocess. Avokadoolja skyddar mot miljöfaktorer. |
TUSSILAGO![]() |
INCI: petasites japonicus root extract / URSPRUNG: tussilago Tussilago har en stark tradition att motverka irritation. I det gamla Grekland användes bladextrakt som ett antiinflammatoriskt läkemedel. Detta effektiva botaniska extrakt har uppvisat stor effekt mot hudirritationer. Tussilago minskar hudens känslighet, lindrar ,lugnar och jämnar ut huden. |
BIOAKTIVT SYRAKOMPLEX![]() |
INCI: lactobacillus, mangosteen pericarp ferment filtrate / URSPRUNG: mangostanfrukten BioActive X3 Complex™ är egenutvecklat för Glimpse Skin Care med en speciell biofermentationsteknik utifrån noggrann, vedertagen teknik blandad med avancerad teknologi utvecklad i Japan som förstärker kraften i fytonäringsämnena i mangostanfrukten. BioActive X3 Complex är blandad av tre exklusiva xanton-rika ingredienser utvunna från mangostanfruktens skal och dess formula har egenskaper som optimerar effekten och resultatet. Bioaktivt syrakomplex:
|
BIOAKTIV SKALOLJA![]() |
INCI: mangosteen pericarp oil / URSPRUNG: mangostanfrukten BioActive X3 Complex™ är egenutvecklat för Glimpse med en speciell biofermentationsteknik utifrån noggrann, vedertagen teknik blandad med avancerad teknologi utvecklad i Japan som förstärker kraften i fytonäringsämnena i mangostanfrukten. BioActive X3 Complex är blandad av tre exklusiva xanton-rika ingredienser utvunna från mangostanfruktens skal och dess formula har egenskaper som optimerar effekten och resultatet på huden. Bioaktiv skalolja:
|
BIOAKTIVT POLYMERKOMPLEX![]() |
INCI: lactobacillus, mangosteen pericarp ferment filtrate / URSPRUNG: mangostanfrukten BioActive X3 Complex™ är egenutvecklat för Glimpse med en speciell biofermentationsteknik utifrån noggrann, vedertagen teknik blandad med avancerad teknologi utvecklad i Japan som förstärker kraften i fytonäringsämnena i mangostanfrukten. BioActive X3 Complex är blandad av tre exklusiva xanton-rika ingredienser utvunna från mangostanfruktens skal och dess formula har egenskaper som optimerar effekten och resultatet på huden. Bioaktivt polymerkomplex:
|
| BOTANISKA OLJOR | INCI:: citrus grandis peel oil, cymbopogon schoenanthus oil, citrus medica limonum peel oil, aniba rosaeodora wood oil, citrus aurantium dulcis peel oil, citrus aurantium bergamia fruit oil, canarium luzonicum gum nonvolatiles, vetiveria zizanoides root oil, pelargonium graveolens flower oil, ocimum basilicum oil, cananga odorata flower oil, barosma betulina leaf oil, abies balsamea needle oil root extract / URSPRUNG: grapefrukt, citrongräs, citron, rosenträ, apelsin, begamott, elemi, vetiver, pelargon, basilika, ylang ylang, bucchu, kanadabalsam
|
CASSIA ALATA![]() |
INCI: cassia alata leaf extract / URSPRUNG: ljusträd En tropisk växt som växer i starkt solljus och har utvecklat fytonäringsämnen som skyddar mot hårda miljöförhållanden. Detta kraftfulla fytonäringsämne skyddar huden mot hårda miljöförhållanden och ger friskare hud med mer lyster. |
RICINOLJA![]() |
INCI: ricinus communis seed oil / URSPRUNG: ricinträd Ricinolja har använts för sin läkande effekt sedan århundraden tillbaka. Enligt historien har det använts i antika Indien, Kina, Persien, Egypten, Afrika, Grekland, Rom och i Nord- och Sydamerika. Mer modern medicinsk litteratur indikerar användning vid olika hudåkommor. Effektiviteten i denna olja beror till viss del på dess unika kemiska sammansättning. Ricinolja har en stor koncentration av en speciell fettsyra som har visat sig effektiv för att göra huden klarare. |
KOKOSNÖTOLJA![]() |
INCI: cocos nucifera oil / URSPRUNG: kokosnöt Kokosnötoljan, som är erkänd för sina många hälsosamma egenskaper, är också nyttig för huden och hjälper huden att hålla sig ren. Denna sött doftande, oerhört fuktiga olja skyddar huden från miljöfaktorer så att huden är skyddad men har bra fuktighetsbalans. |
GURKA![]() |
INCI: cucumis sativus fruit extract / URSPRUNG: Gurka Denna fräscha grönsak, som kyler och lenar, lugnar också irriterad hud. Mycket nyttiga egenskaper mot irriterad, ojämn hud och hjälper till att återskapa ett friskt utseende med bra lyster. |
CUPUACUSMÖR![]() |
INCI: theobroma grandiflorum seed butter / URSPRUNG: cupuacu Cupuacusmör är känt för sina egenskaper att främja och ge grundnäring till huden och är även känt för att vara bra för ömtålig, torr och uttorkad hud. Detta otroligt mjukgörande smör ger en exceptionell lenhet och mjukhet eftersom den har förmågan att hjälpa huden att på ett naturligt sätt återfå fukt och elasticitet genom kontinuerligt återfuktande. |
GLYCERIN![]() |
INCI: glycerin / URSPRUNG: palmträd Vårt vegetabiliska glycerin är ett väldigt effektivt naturligt fuktighetsmedel och hjälper också till att absorbera andra ingredienser som det kombineras med. Denna multifunktionella ingrediens gör huden len och främjar hudens naturliga skydd mot miljöfaktorer. |
JOJOBAOLJA![]() |
INCI: simmondsia chinensis seed oil / URSPRUNG: jojobafrö Denna unika fröolja har fantastiska fuktighetsegenskaper som har varit kända och utnyttjas sedan lång tid tillbaka. Konsistensen på jojobaoljan påminner om hudens naturliga olja (sebum) och har en suverän förmåga att lena och lugna huden. Som naturlig fuktighetsgivare kan denna "mirakelolja" hjälpa huden att återskapa dess ungdomliga lyster, klara färg och känsla. |
L-CARNITINE![]() |
INCI: acetyl carnitine HCL / URSPRUNG: aminosyra Carnitine är ett aminosyrederivat som finns naturligt i energikrävande vävnader och har en viktig roll i att återuppliva huden. |
MJÖLKSYRA![]() |
INCI: lactic acid / URSPRUNG: sockerbeta Mjölksyra är en alfa-hydroxisyra (AHA). I naturen är syror ofta potentiella irritationsskapare men de har också förmågan att stimulera cellförnyelse. En undersökning har visat att naturligt utvunna AHA:s överträffade sina syntetiska gelikar gällande cellförnyelse. Och dessutom gav de upphov till betydligt mindre irritation. Glimpse använder ett vegetabiliskt derivat av mjölksyra som maximerar förmågan till cellförnyelse och minimerar risken för irritation på huden. |
MAHUAFRÖSMÖR![]() |
INCI: bassia latifolia seed butter / URSPRUNG: mahua Detta fantastiskt mjukgörande smör, ursprungligen från Indien där det skördats från buttercup-trädet, är känt för förmågan att förhindra uttorkning och istället lena huden. Mahuasmör kan också återskapa hudens flexibilitet och förbättra hudens utseende som helhet. |
MANGOFRÖSMÖR![]() |
INCI: mangifera indica seed butter / URSPRUNG: mango Detta smör som är kallpressat från mangoträdets frökärna används traditionellt i hudvård för sina mjukgörande och skyddande egenskaper. Eftersom det har en förmåga att återskapa flexibilitet anses mangosmör som ett av de fylligaste smören i världen. Det kladdar inte, absorberas enkelt och ger naturligt skydd mot olika miljömässiga förhållanden. Dess mjukgörande egenskaper och höga oxidationsförmåga anses bero på den stora mängden innehåll som inte förtvålas. |
MANGOSTANBERIKAT VATTEN![]() |
INCI: garcinia mangostana pericarp powder / URSPRUNG: mangostanfrukten Vårt eget mangostanberikade vatten framställs genom en process, unik för Glimpse, där ultrarent USP-graderat vatten berikas med pulver från mangostanfrukten. Denna berikning är sedan grunden för alla Glimpse Intuitive Skin Care formulas. Tester av tredje part har konstaterat att vårt mangostanberikade vatten innehåller höga koncentrationer av xantoner, procyanidiner och katechiner. |
ÄNGSKRASSE![]() |
INCI: limnanthes alba seed oil, meadowfoam delta-lactone / URSPRUNG: ängskrasse Ängskrasse är starkt fuktighetsgivande och föryngrande och hjälper till att hålla tillbaka rynkor och andra ålderstecken. Genom att stärka hudens naturliga skydd kan denna fylliga, men ändå inte kladdiga, olja vara mycket effektiv mot uttorkning och vitalisera hudens lyster och utseende. |
MIKROALGEXTRAKT![]() |
INCI: algae extract / URSPRUNG: mikroalger (dunaliella salina) Eftersom de ständigt är utsatta för miljöfaktorer som högt osmotiskt tryck, stark UV-strålning och hög syrekoncentration måste mikroalger producera stora mängder energi för att överleva. Genom djupgående forskning har vi lyckats ta reda på de exceptionella egenskaperna för att vitalisera huden som dunaliella salina har och som ökar cellförnyelsen, förbättrar hudens lyster, utseendet och klarheten i huden betydligt. |
MULTIFRUKT ALFA-HYDROXISYROR![]() |
INCI: vaccinium myrtillus fruit extract, saccharum officinarum extract, acer saccharum extract, citrus aurantium dulcis fruit extract, citrus medica limonum fruit extract / URSPRUNG: odon, sockerrör, sirapslönn, apelsin, citron Vår multifrukt alfa-hydroxiblandning är en harmonisk blandning av fem växtextrakt: odon, sockerrör, sirapslönn, apelsin och citron. Extrakten har alla naturliga AHA:s som kan hjälpa till med exfoliering och ge en hud som verkar fräschare, lenare och yngre. |
CHAMPINJON![]() |
INCI: chitosan succinimide / URSPRUNG: champinjon Polysackariderna har i flera undersökningar visat sig främja hudens naturliga processer och dämpa tecken på inflammation. |
| N-ACETYL GLUKOSAMIN ![]() |
INCI: acetylglucosamine / URSPRUNG: marint extrakt Denna anmärkningsvärda aminosyra kan främja hudens färgton och utseende och även förbättra fuktighetsskyddet. Dessutom förbättrar den hudens naturliga lyster. N-acetyl glukosamin är en viktig byggsten för att behålla tjockleken på huden och i kombination med niacinamid (vitamin B3) stimulerar den en ökning av kollagen-produktionen. Denna effektiva aminosyra har testats i flera studier och visat sig förbättra klarhet, lyster och utstrålning. |
NIACINAMID![]() |
INCI: niaicinamide / URSPRUNG: vitamin B3 Niacinamid, eller vitamin B3, har en lugnande effekt på inflammerad hud och kan hjälpa till att jämna ut hudtonen. Dessutom hjälper niacinamid effektivt till att bibehålla hudens fuktbalans. |
OLIVOLJA![]() |
INCI: hydrogenated olive oil / URSPRUNG: oliver En vegetabilisk mjukgörare utvunnen ur olivolja som förbättrar hudens utseende utan att göra den fet eller glansig. |
PASSIONSBLOMMEFRÖOLJA![]() |
INCI: passiflora incarnata seed oil / URSPRUNG: passionsblomma Passionsblommefröolja är välkänd för sina närande egenskaper och finns i Glimpse Intuitive Skin Care med ett koncentrerat innehåll av bioflavonoider. Denna fantastiska olja stärker huden med ett överflöd av fettsyror och vitaminerna A, B & C. |
PLANTAGO![]() |
INCI: plantago lanceolata leaf extract / URSPRUNG: svartkämpeblad En växt som har fått mycket uppmärksamhet ända sedan grekiskromerska tiden. Svartkämpebladen har traditionellt använts som utvärtes medicin vid hudinflammation. Plantago skyddar huden mot miljöfaktorer. |
PUMPAFRÖOLJA![]() |
INCI: cucurbita pepo seed oil / URSPRUNG: pumpafrön Pumpafröolja är en extremt fuktande olja med högt näringsvärde och är användbar på alla hudtyper. Den är rik på fytosteroler och olika fettsyror som gör nytta för huden, oljan är speciellt lämpad för att motverka tunna linjer, torrhet på ytan och uttorkning. |
RISOLJA![]() |
INCI: oryza sativa bran oil / URSPRUNG: ris Risoljan, med sina antioxiderande egenskaper och förmågan att förbättra hudens naturliga skydd mot miljöföroreningar, har mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper som passar bra för mogen, känslig och tunn hy. |
SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE![]() |
INCI: salicyloyl phytosphingosine / URSPRUNG: jäst Phytosphingosine är ett av de fetter som finns i ytskiktet av huden. Nyligen gjorda in-vitro och in-vivo undersökningar visar att phytosphingosine främjar hudens förmåga att hålla sig ren och fräsch. Undersökningar i Frankrike har också visat att det lugnar tecken på inflammation. |
SHEASMÖR![]() |
INCI: butyrospermum parkii / URSPRUNG: sheasmör Sheasmör har en lång historia av traditionellt användande för att skydda huden från miljö skador. Det unika med sheasmöret kommer av dess stora innehåll av fetter som inte förtvålas, speciellt dominanta triterpenes. Det högkoncentrerade sheasmöret som finns i Glimpse motverkar tecken på skador av miljöfaktorer, förbättrar hudens balans och motverkar ålderstecknen. |
HYALURONSYRA![]() |
INCI: sodium hyaluronate / URSPRUNG: hyaluronsyra Hyaluronsyra har många funktioner inom hudvård; förbättrar motståndskraft och smidighet i huden, reglerar inflammationstecken och binder fukt. |
NATRIUM PCA![]() |
INCI: sodium pca / URSPRUNG: sockerrör När vi var barn hade vår hud ett överflöd av det här anmärkningsvärda ämnet. Ämnet, förutom att det håller vår hud mjuk och fri från rynkor, har egenskapen att kunna dra till sig vatten in i huden från luften. I takt med att vi åldras sjunker halten av natrium PCA med 50 % eller mer. Denna effektiva fuktighetsbevarare utvinns från aminosyror. Den rekommenderas för torr, ömtålig och känslig hud. |
SORBITOL![]() |
INCI: sorbitol / URSPRUNG: majs Sorbitol är en vegetabilisk fuktighetsbevarare som drar till sig och håller kvar fukt. Denna fuktbevarande ingrediens hjälper till att bibehålla optimal fuktighetsbalans och gör huden mjuk som sammet. |
SOJABÖNA![]() |
INCI: hydrogenated soybean oil, phytosterols / URSPRUNG: sojaböna Soja har kallats en "smart" fuktighetsgivare på grund av dess unika egenskap att dra den önskade fukten till torra delar av huden samtidigt som oljan minskas på andra delar. Sojabönan har visat sig stimulera kollagen-syntesen och reparationen av elastin och dess slutresultat är bättre fasthet i huden. |
SQUALANE![]() |
INCI: squalane / URSPRUNG: oliver Glimpse innehåller starkt koncentrerad och raffinerad squalane utvunnen ur olivoljor. Det är en naturlig del i huden och är en god mjukgörare rik på antioxidanter. Det tränger snabbt in i huden, lämnar inga kladdiga rester och blandar sig bra med andra ingredienser. |
SOLROSFRÖVAX![]() |
INCI: Helianthus annuus seed wax / URSPRUNG: solros Solrosfrövax är en naturlig antioxidant som också innehåller stora mängder fettsyror. Fettsyrorna hjälper till att fukta och underhålla huden och bidrar på det sättet till ett bra skydd. Solrosfröolja har också en betydande koncentration av vitamin A och E. |
TOCOPHEROL (alfa och gamma)![]() |
INCI: tocopherol / URSPRUNG: majs, sojaböna, canola Alfa-tocopherol är en kraftfull antioxidant med vitamin E. Vitamin E är den vanligaste, naturligt förekommande, fettlösliga antioxidanten som skyddar huden mot den skadliga effekten av oxiderande stress. När man stryker på det utvärtes har alfa-tocopherol visat sig skydda huden mot miljöfaktorer. |
WILLOW BARK EXTRAKT![]() |
INCI: salix alba bark extract / URSPRUNG: tårpilsträd Tårpilen är ett stort träd som växer i Nordamerika, Asien, Central- och Sydeuropa. Barken är originalkällan till salicin, en föregångare till aspirin. Tårpilen har testats som naturligt alternativ till syntetiska salicyl-produkter på grund av dess förmåga att rensa och fräscha upp hudtoner. |
KARRAGEN![]() |
INCI: chondrus crispus extract, chondrus crispus / URSPRUNG: karragentång Utvinns från karragentång och används för sina utmärkta mjukgörande egenskaper. |
CETYL PALMITATE![]() |
INCI: cetyl palmitate / URSPRUNG: oliver En vegetabilisk mjukgörare utvunnen ur olivolja som bättrar på hudens utseende utan att göra den fet eller glansig. |
CHLORPHENESIN![]() |
INCI: chlorphenesin Ett effektivt, i princip giftfritt, konserveringsmedel som inte innehåller några fria eller bundna formaldehyder och inte denaturerar proteiner vilket skulle kunna skada huden. |
CITRONSYRA![]() |
INCI: citric acid / URSPRUNG: citronsyra Naturliga växtextrakt från citrusfrukter kan förbättra hudens utseende och skick genom acceleration av exfolieringen av de yttre hudcellerna och på så sätt få fram en ung, frisk hud. Dessutom stimulerar citronsyra kollagensyntesen, höjer hudens elasticitet och ökar cellförnyelsen. |
COCO-BETAINE![]() |
INCI: coco-betaine / URSPRUNG: kokosnöt Naturligt utvunnen mild tensid. |
COCO-GLUCOSIDE![]() |
INCI: coco-glucoside / URSPRUNG: kokosnöt En vegetabilisk tensid som används i förberedande rengöring och som naturligt viskositetshöjande tillsatsmedel. |
MAJSSTÄRKELSE![]() |
INCI: modified cornstarch / URSPRUNG: majs Tar upp både fukt och oljor utvunna från majs. Ger en mjuk och len känsla. |
DEHYDROXANTHAN GUM![]() |
INCI: dehydroxanthan gum / URSPRUNG: majs En naturlig sockerpolymer som finns i gröna växter. Som naturligt förtjockningsmedel ger det din hud en underbart skön känsla. |
GLUCONOLACTONE![]() |
INCI: gluconolactone / URSPRUNG: majs Med naturligt utvunnet bredspektraskydd förbättrar den hudens fuktighetsbalans. |
GLUKOS![]() |
INCI: glucose / URSPRUNG: sockerrör En naturlig komponent i stratum corneum (hudens yttersta lager) som binder vatten och fuktar huden. |
GLUCOSIDE![]() |
INCI: decyl glucoside, lauryl glucoside / URSPRUNG: kokosnöt Denna naturligt utvunna biologiskt nedbrytbara mjukgörare är mycket mild och i princip helt giftfri. Den verkar som primär och sekundär mjukgörare. |
GLYCERYL OLEATE![]() |
INCI: glyceryl oleate / URSPRUNG: kokosnöt, palmträd, solros En vegetabilisk tensid som används i förberedande rengöring och som naturligt viskositetshöjande tillsatsmedel. |
MYRISTYL MYRISTATE![]() |
INCI: myristyl myristate / URSPRUNG: kokosnöt, palmträd Vegetabiliskt utvunnen mjukgörare som används i kropps- och hudvårdsformulas. |
OLIVATE![]() |
INCI: cetearyl olivate, sorbitan olivate, sorbitan palmitate / URSPRUNG: oliver Vegetabiliskt utvunnet, PEG-fritt, milt emulgeringsmedel från olivolja. |
POTASSIUM SORBATE (kaliumhydrat)![]() |
INCI: potassium sorbate / URSPRUNG: sorbinsyra Naturligt förekommande organisk syra som används i stor utsträckning som fungistatisk tillsats mot jäst, mögel och vissa bakterier. |
NATRIUMBENSOAT![]() |
INCI: natriumbensoat En naturligt utvunnen produkt som skyddar över ett brett spektra. Natriumbensoat finns naturligt i olika frukter som äpplen, päron och tranbär. |
SODIUM COCO-GLUCOSIDE TARTRATE![]() |
INCI: sodium coco-glucoside tartrate / URSPRUNG: kokosnöt, beta, vindruva Tensid, utvunnen ur naturligt förnyelsebara råvaror, som är mild mot huden och inte heller irriterar ögonen. |
SODIUM PHYTATE![]() |
INCI: sodium phytate / URSPRUNG: ris Naturlig kelatbildare för kosmetiska produkter, utvunnen ur ris. |
SODIUM STEAROYL![]() |
INCI: sodium stearoyl glutamate, sodium stearoyl lactylate / URSPRUNG: canola, soja, palmträd, majs Tensid utvunnen från vegetabiliskt ursprung |
SACKAROS![]() |
INCI: sucrose laurate, sucrose dilaurate, sucrose trilaurate / URSPRUNG: sockerrör Emulgeringsmedel utvunnet från förnyelsebara källor. |
XANTANGUMMI![]() |
INCI: xanthan gum / URSPRUNG: kelp Sockerpolymer som samlas in från bladiga gröna växter. Naturligt förekommande förtjockningsmedel. |