Frekas Måleri&Golv AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad resten av denna vecka har att erbjuda er. Jag har idag tänkt att jag ska skriva ett inlägg om det här med badrumsrenovering i Kalmar med omnejd, då detta är ett ämne som jag ser dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Jag vill såklart kunna vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag även att jag skulle tipsa er om ett företag som jag verkligen har kommit att tycka om den senaste tiden. Frekas Måleri&Golv AB heter företaget och är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få professionell hjälp inom renovering av sitt badrum.

Jag har varit i kontakt med en hel del olika företag som har sagts kunna hjälpa mig med det som jag behöver, men tyvärr har många visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts tråkigt. Jag blev därför väldigt glad när jag hittade just Frekas Måleri&Golv AB, då detta företag på en gång kändes väldigt professionellt och pålitligt. Hanverkarna arbetar mycket med kundkontakt, och fick mig att känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt. Jag fick ett så fantastiskt fint badrum gjort utav Frekas Måleri&Golv AB, och jag är så tacksam för den hjälp som de har gett mig. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik med omnejd att vända er till just Frekas Måleri&Golv AB. 

Du gillar kanske också...