Jag har äntligen köpt en liten hund!

Hej alla mina fantastiska och fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag har sett att det här med tysk spitz/mittel spitz i Halmstad med omnejd har dykt upp allt oftare i kommentarerna, och jag tänkte att jag därför skulle skriva ett inlägg om just detta. Jag vet att ni är många som är hundintresserade, och jag vill tipsa er läsare om ett företag som jag för ett tag sedan valde att vända mig till, nämligen Dilopop Kennel. Jag har länge letat efter ett kennel som jag känner är pålitligt och seriöst, då jag länge har velat köpa en hund. För mig var det väldigt viktigt att köpa en hund som har blivit väl omhändertagen och som har fått mycket kärlek, då jag tycker att alla hundar förtjänar detta. Dilopop Kennel är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, och som jag direkt kände att jag kunde lita på. Jag kände mig väldigt trygg och säker med Dilopop Kennel som företag, och kunde verkligen se att ägaren till företaget behandla alla hundar på ett fantastiskt sätt.

Jag har nu alltså äntligen köpt mig en liten tysk spitz/mittel spitz, och jag är så otroligt glad över detta. Jag märkte direkt på min lilla valp att hon fått väldigt mycket kärlek ända sedan födseln, vilket gjorde mig som kund otroligt glad och tacksam. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Halmstad, Mölndal eller Örebro med omnejd att vända er till just Dilopop Kennel, då detta är ett företag som verkligen bryr sig om de hundar som de föder upp. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen. 

Du gillar kanske också...