Strålande städ i Linköping

God morgon godingar!

Idag kommer en hälsning från ett gråmulet Linköping, men mitt hem är skinande ska ni veta! Jag har nämligen numera hjälp med städ av en firma som kommer till oss en gång i veckan och gör veckostäd, det är helt underbart! Med tre barn och en hund så blir städningen ganska omfattande och även om jag och min man hjälps åt så kände vi att det kan vara värt att betala för hjälp och avlastning. Det har lett till mindre irritation och frustration mellan oss vilket så klart känns väldigt bra.

Jag tror att just städuppgifter kan vara en sådan sak som kan skapa konflikter i hemmen, så känner du att ni ofta bråkar om sådana saker så skulle jag säga att detta är nästan lika bra som terapi. Det bästa är att de går in och städar medan vi är på jobbet och barnen är i skolan och sedan när vi kommer hem på onsdag eftermiddag så är det skinande rent. Sedan behöver man ju fortfarande plocka lite och så, och det är inte så att alla har fått släppa sina sysslor helt. Alla måste fortfarande hjälpas åt och ta ansvar, det tycker jag är viktigt att barnen får lära sig från början så att inte de tar för givet att mamma eller pappa alltid fixar allt.

Om du bor i Linköping eller i närheten och söker en städfirma så kan jag rekommendera Kril Städ Service, de gör verkligen ett strålande jobb. De fina är också att de ringer om det är något de undrar över så att det inte blir några missförstånd och att de skickar ett sms när det är klara för dagen med en liten hälsning. Det är de små sakerna som jag tycker inger förtroende och som gör att jag pratar varmt om dem till andra. Nu önskar jag er en fantastisk dag!

Du gillar kanske också...