Vi hyrde BESTHYRDJS till vårt bröllop!

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni mår bra och att ni alla har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Ni är många som har haft frågor angående mitt bröllop som ägde rum nu i helgen, och jag tänkte idag skriva en del om detta. Mer specifikt vill jag skriva om festdelen av bröllopet, och det här med att hyra en DJ i Danderyd med omnejd, då jag vet att ni är många som befinner er i detta område precis som jag. BESTHYRDJS heter det företag som jag och min man valde att vända oss till. Vi kände att festen för oss var en viktig del av bröllopet, och vi ville därför ha professionell och seriös hjälp med musiken. Vi kontaktade flera olika typer av företag som sagts kunna hjälps oss med det här, men tyvärr kändes en hel del företag väldigt opålitliga och oseriösa, vilket ju var väldigt synd. Vi fick faktiskt BESTHYRDJS som ett tips av en nära vän till mig, som även hon tidigare anlitat detta företag som DJ till fester. Vi kände direkt att vi hade valt att vända oss till ett väldigt pålitligt företag som verkligen skulle kunna hjälpa oss med det som vi behövde hjälp med. Det var otroligt skönt att anlita ett företag som vi kände att vi kunde lita på, då vi nu kunde slappna av och njuta av vår stora dag tillsammans, vilket var otroligt viktigt för oss.

Den DJ som vi hyrde var väldigt erfaren och duktig inom sitt yrke, vilket gjorde att vi kunde få festen precis så som vi ville ha den. Festen blev otroligt lyckad, mycket tack vare BESTHYRDJS, och alla gäster var otroligt imponerade över musiken. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Danderyd, Uppsala eller Lidingö med omnejd att vända er till just BESTHYRDJS. 

Du gillar kanske också...